Wat?Waar?


Vacatures

Interim Psychiater
Functieomschrijving
Op onze polikliniek(en) worden de zorgprogramma's agressieregulatie en zeden uitgevoerd. Met behulp van evidence methoden en een contextuele benadering wordt gestuurd op vermindering van het delictrisico. De behandelingen worden uitgevoerd in een multidisciplinair team met een duale aansturing. Opschaling van de behandeling kan via een forensisch FACT-team. De klinieken bieden ondersteuning aan de ambulante behandeling naast de eigen functie.

Deze organisatie biedt medewerkers een uitdagende, innoverende en mensgerichte werkomgeving waarin ruimte is voor eigen professionele inbreng. Zij bieden iedere medewerker doelgerichte ontwikkelingsmogelijkheden. Deze organisatie zet medewerkers met hun expertise in waar zij de grootst mogelijk toegevoegde waarde hebben. Door vanuit deze visie samen te werken in de keten garanderen zij continuïteit van zorg en bieden zij resultaatgerichte en doelmatige behandeltrajecten.

Profiel kandidaat
- Geregistreerd als psychiater:
- Ondernemend, flexibel en breed inzetbaar.
- Hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit.
- Resultaatgericht werken.
- Beschik je over een duidelijke visie op de zorg.
- Heb je een verbindende wijze van communiceren en draag je bij aan een inspirerend werkklimaat.

Bedrijfsomschrijving
Deze Stichting is een instelling voor Forensische GGZ waar patiënten (poli)klinisch worden behandeld. Zij zijn er voor patiënten met (dreigend)delict en/of grensoverschrijdend gedrag. Het handelen is gericht op het terugbrengen van risico's voor de maatschappij door preventie, beveiliging en behandeling. Het primaire werk- en verzorgingsgebied is de provincie Overijssel, de Achterhoek en zes gemeenten in het IJsselgebied. Een aantal voorzieningen heeft een landelijke functie.
Uitgaande van de behandeling van psychiatrische stoornissen, enerzijds ter vermindering van het recidiverisico en (dreigend) grensoverschrijdend gedrag en anderzijds ter verhoging van de kwaliteit van leven van de patiënt en diens systeem, is de organisatie als onderdeel van een forensisch netwerk circuit Oost- Nederland te zien. De organisatie biedt intern samenhangende ambulante en klinische activiteiten. 

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie van 16 uur per week, tarief in onderling overleg overeen te komen.

Procedure:
Voor meer informatie neem je contact op met Ron Broere, 0162 - 420110, 06 - 3005 9223 of per mail: r.broere@spijtenburg.nl

Solliciteer

Over deze vacature

"Interim Psychiater"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

CV plaatsen

Plaats nu gratis uw CV bij Nationale Vacaturebank en word gevonden door werkgevers.

CV plaatsen >

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.

Stuur mij vacatures >


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie