Wat?Waar?


Vacatures

Enthousiaste Samplingmedewerkers
Functieomschrijving

Voor onze verschillende fieldmarketing projecten staan altijd vacatures open voor enthousiaste nieuwe medewerkers, die op flexibele basis leuk werk willen verrichten. De projecten zijn zeer divers waardoor het promotiewerk kan variëren van samplingactiviteiten tijdens evenementen tot het op individuele basis verstrekken van productinformatie op stations, winkelcentra of in-store.

Het promotiewerk vindt door heel Nederland plaats op o.a. (sport)evenementen, beurzen of in uitgaansgelegenheden. Het plezier wat jij in je werk hebt, bepaalt altijd de uitstraling van de actie. Daarom kan jij aangeven waarvoor, wanneer, hoeveel en hoe lang je wilt werken.

Profiel kandidaat
HBO of WO student

Bedrijfsomschrijving
Promotiebureau VeldMark kan een grote speler zijn in conceptontwikkeling van promotiecampagnes op het gebied van fieldmarketing. VeldMark voelt zich helemaal thuis in de organisatie en uitoefening van samplingcampagnes, flyering, de inzet van hostessen of bijvoorbeeld marktonderzoek.
Inmiddels beschikt VeldMark over een grote berg ervaring door de uitvoering van fieldmarketing op straat, op NS stations en, binnensteden, beurzen, evenementen of andere drukbezochte locaties.
Andere drukbezochte locaties zijn o.a. metrostations in Rotterdam en In winkelcentra, klik voor onze aparte websites van deze locaties; op metrostations en in winkelcentra.
Door de inzet van een promotieteam waarbij een sample of flyer wordt uitgedeeld, worden de zintuigen van consumenten geprikkeld wat zorgt voor een moment van persoonlijke aandacht!

Solliciteer

Over deze vacature

"Enthousiaste Samplingmedewerkers"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

CV plaatsen

Plaats nu gratis uw CV bij Nationale Vacaturebank en word gevonden door werkgevers.

CV plaatsen >

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.

Stuur mij vacatures >


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie