Wat?Waar?


Vacatures

Junior PHP functie in Utrecht (inhouse) met thuiswerk mogelijkheden!
Functieomschrijving
Het bedrijf zelf telt 14 werknemers, waarbij het relatief jonge IT-team uit 5 werknemers bestaat. Onderling heerst er een open en informele werksfeer, terwijl de organisatie een platte structuur kent. Het leuke aan deze functie is dat je bloot gesteld zult worden aan verschillende uitdagingen. Het is de bedoeling dat je lekker gaat experimenteren met nieuwe technieken en ontwikkelingen om zo tot de juiste oplossing te komen. Hierbij loopt gebruiksgemak en eenvoud als een rode draad door jouw werkzaamheden heen. Je krijgt verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te sparren met je collega’s. Jouw mening hierin wordt zeker gehoord, waardoor je je creativiteit zeker kwijt kunt in deze functie.

Om binnen deze functie succesvol te kunnen zijn ben jij iemand die naar perfectie streeft en echt passie heeft voor het vak. Door de complexiteit van de werkzaamheden is het belangrijk om minimaal HBO denk- en werkniveau te hebben. Het bedrijf biedt een aantal aantrekkelijke voorwaarden, waarbij bijvoorbeeld (deels) thuiswerken tot de opties behoren. Ook is het een mogelijkheid om 32 uur per week te werken.
Arbeidsvoorwaarden
- Een marktconform salaris;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden( waaronder een iPhone en laptop);
- Thuiswerken is mogelijk;
- Verschillende opleidingsmogelijkheden;
- Mogelijkheid om 32 uur te werken;
- Interessante werkzaamheden waarbij je met de nieuwste technieken mag werken;
- Werken op tijden en locaties die het beste bij jou passen.
Sollicitatieprocedure
Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Profiel kandidaat
- HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 1 jaar werkervaring met PHP;
- Kennis en ervaring met OOP, MySQL, Javascript;
- Je bent pro actief en analytisch sterk;
- Je kunt ‘out of the box’ denken;
- Je wilt meegroeien met de organisatie;
- Je bent klant- en resultaatgericht.

Bedrijfsomschrijving
Deze organisatie houdt zich voornamelijk bezig met het leveren van cloud applicaties. Sinds 2011 opereert het bedrijf succesvol met het bouwen van applicaties voor testmanagement en defectmanagement. Deze app wordt gebruikt in verschillende sectoren, zowel nationaal als internationaal, en is gebaseerd op SaaS. Het bedrijf focust zich met haar producten vooral op gebruiksvriendelijkheid en eenvoudigheid.

Het bedrijf heeft een mooi klantenportfolio met ongeveer 50 opdrachtgevers, met grote spelers als bijvoorbeeld Airmiles, de Efteling, Heijmans, Stork en Action. Maar ook grotere gemeentes, diverse provincies en meerdere ziekenhuizen maken gebruik van de applicatie. De kracht van het bedrijf is dat er continu wordt doorontwikkeld. Zo wordt er nu ook volop aandacht besteed aan security, performance optimalisatie en integratie. Door een hoge mate van innovatie mag je constant met de nieuwste technieken werken en zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden.

Solliciteer

Over deze vacature

"Junior PHP functie in Utrecht (inhouse) met thuiswerk mogelijkheden!"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

CV plaatsen

Plaats nu gratis uw CV bij Nationale Vacaturebank en word gevonden door werkgevers.

CV plaatsen >

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.

Stuur mij vacatures >


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie